Over Inger van Nes

member-image

Inger van Nes

eigenaar
Inger van Nes
Inger van Nes (1986), afgestudeerd psychologie (Bsc) en theologie (BA & MA, cum laude).

Inger van Nes is afgestudeerd in 2010 met als specialisatie identiteit van (christelijke) non-profit organisaties.

Daarna werkte zij o.a. voor ICCO als identiteitsadviseur en bij de Protestantse Kerk Amsterdam als innovator op het gebied van twintigers in de stad. In 2012 begon zij voor zichzelf. Als redacteur bij Zinweb, spreker op diverse congressen en symposia en als adviseur bij Kerk in Actie en de Oecumenische Vrouwensynode. Zij organiseerde identiteitsdagen o.a bij het Oostwende en Farel College en werkte mee aan een onderzoek naar identiteitsbeleving onder docenten op christelijke middelbare scholen.

Daarnaast heeft ze, d.m.v. crowdfunding en vrijwilligerscoördinatie onder andere het counselingscentrum ‘de Paraplu‘ in Kathmandu opgezet voor getraumatiseerde kinderen en stond zij aan het begin van de Vluchtkerk in Amsterdam.

Naast haar werk als zelfstandige is Inger van Nes vennoot bij Firma Hoe Dan Wel. Hiermee verbindt zij zichzelf en andere creatievelingen met maatschappelijke organisaties. Specifiek op de vraag hoe de netwerkgeneratie met idealen verbonden kan worden me ideële organisaties.

Ook houdt zij een blog bij op www.ingerschrijft.nl.

Klik hier voor Contact